Acnepubers

Frank Hensen — Geplaatst op dinsdag 17 augustus 2010, 13:01
Het ene evenement is de andere niet. Eens. Maar bij een groot en snel evenement in de Rotterdamse binnenstad, waar alle conservatieve nog thuiswonende acnebloggers met een persaccreditatie je meer dan in de weg lopen, is dat dan nog steeds een goed georganiseerd Rotterdams Event?

Deze acnebloggers die op hun netbook, verdiend met het vakken vullen bij de lokale super om de hoek, in het wilde weg bloggen. alsof we in het nieuwe wilde digitale westen wonen. De tekst voorzien ze van een zeer slechte afbeelding. Als ze de foto niet gejat hebben van een andere website, dan hebben deze acnebloggers zichzelf geëvolueerd tot andere vorm. Die van acnepaparazzi’s. Die schieten als blinde soldaten aan het front. 300 foto’s per minuut worden er geschoten op de automatische stand. Gij die blogt gij die heerst! Zo zitten er op de eerste rij van een prestigieuze mode show alleen maar acnebloggers. op de tweede rij? Niet belangrijk! Zelfs niet dat Madonna daar zit met een nieuwe vriend die samen voor duizenden dollars nieuwe kleding bestellen. 

De acnebloggers die als hele groepen de persconferentie komen bevolken en precies daar gaan staan zodat altijd wel een vlooiencircus op het achterhoofd in beeld is, is op zijn zachts gezegd niet het aller fijnst. De ongeschreven regels en rekening houden met een andere collega is er niet bij. De oogkleppen die ze bij paarden gebruiken, gebruiken ze graag virtueel.

In Rotterdam zeggen ze; Niet lullen maar Poetsen! Wat moet je doen om deze acneplaag in zijn geheel weg te poetsen? We kunnen er hedendaags niet meer omheen. Accepteren ligt nogal voor de hand. Al zijn er vast ook andere legale opties om deze groeiende plaag in te dammen. Maar zeg nou zelf wie wil nu een bloggende, twitterende en hyvende acnepuber continu in beeld hebben? 

Toets acne in Google en de eerste zoekresultaat die je ziet tussen de veertig miljoen andere zoekresultaten is heel bevrijdend: Acne is te behandelen!!! Dit klinkt als muziek in de oren, maar hier hebben ze het niet over een Siberische heropvoeding programma. Hier hebben ze het over de puisten!

Zolang er ‘recht op vrije nieuwsgaring’ bestaat, zullen de acnebloggers ook bestaan. En onderschat ze niet. Deze groep wordt steeds belangrijker. Of we dat nu willen of niet.

Acnepubers Acnepubers Reviewed by Frank on 15:24 Rating: 5

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.