Idioten houden huis in het Vroesenpark


Rotterdam - 21-11-2019 / 15:35h Een gaap, een hond die graag wil lopen, en een frisse ochtend is de start van de mooie rustige onbezorgde dag. Althans! Lopend door de Daltonlaan, in de hoop dat daar niets gebeurd is, en het nog steeds netjes is na alle klachten en ellende vervolg ik mijn route naar het mooie Vroesenpark. De achtertuin van Blijdorp die nu in de herfst prachtig van kleur is, zie je ineens fel roze fluorescerende graffiti op de bomen bij de ingang van het park. Wat is hier gebeurd denk je en maakt keurig een BuitenBeter melding over de graffiti. Stelletje @%^& denk je, je drukt op versturen en loop je nietsvermoedend door naar het grote veld.

Foto: Graffiti op de bomen
Wat? Grote ogen die schieten over het veld om alles op te nemen wat ze waarnemen. En ze nemen veel waar! Net de graffiti en nu een compleet veld naar de mallemoer gereden. Één of twee voertuigen hebben huisgehouden op het veld en al driftend vakkundig alles omgeploegd. Het lijkt het Malieveld wel na het boerenprotest! Ongelooflijk dit. Kijkend naar de sporen in het natte gras, dan moeten ze toch echt wel even bezig zijn geweest. Zoveel sporen, zoveel schade, zoveel rondjes. Wat een idioten zijn dit!

Snel schiet ik een paar foto’s met mijn iphone totdat deze leeg is. Nog vol verbazing over het feit dat iemand zo huis heeft gehouden struikel ik haast over mijn eigen gedachtes naar huis. Wie doet zoiets? Waarom doe je zoiets? Wat is de lol ervan? Heeft iemand iets gezien? Is er al een melding van gemaakt? Kunnen ze gepakt worden? Wie gaat dit herstellen? Wie gaat dit betalen? Waarom???Update (14.30h): Naar het schijnt, - onbevestigd – waren het twee LEV deelvoertuigen https://www.getlev.nl/ met 4 personen die erg luidruchtig waren. Een park bezoeker zag twee auto’s rijden cq crossen rond 19.00h en 19.30h (20-11-2019). Of de Graffiti ook door deze personen op de bomen geklad is, is niet bekend. Een andere persoon zag ook de 2 LEV voertuigen in de wijk rijden, niet geheel rustig en verre van netjes en ook zeer luidruchtig.

Mochten het de LEV voertuigen zijn geweest, mag er van mij per direct een GeoBlock komen voor de parken waaronder het Vroesenpark en Roel Langerakpark. Ook de andere parken mag van mij per direct verboden gebied worden voor deze voertuigen middels Geo Blocking. (het middels GPS blokkeren van bepaalde gebieden voor deelvervoer). Wellicht kan wethouder Bockhove hier iets aan doen.

Foto: Rijnmond ter plaatse voor een item over de vernielingen in het park
Update (15.10h): Navraag bij LEV leert ons dat het inderdaad om twee LEV deelvoertuigen betrof. Ook kan door middel van de moderne digitale wereld de organisatie precies zien wie er reed, wanneer ze reden, hoe lang ze reden en waar ze reden.

Niets meer dan lof voor de Gemeente Rotterdam die dit goed en snel oppakken. De bestuurders mogen op de blaren zitten, die mogen de kosten voor herstel betalen, die mogen van mij part nooit meer een deelvoertuig huren. De gemeente Rotterdam gaat aangifte doen van Vernieling en hopelijk loopt dit goed af en wordt het park snel hersteld en komt dit niet meer voor.  

Algemeen Dagblad:
Directeur Ytzen Zijlstra van LEV reageert pissig: ,,Als dit moedwillig is gebeurd, zijn deze huurders niet meer welkom.’’
https://www.ad.nl/rotterdam/gemeente-doet-aangifte-van-omploegen-grasveld-vroesenpark-met-deelwagentjes~a85190d1/ 

Nog enkele foto's van de schade na een avondje onbehouwen crossen in het Vroesenpark:


Afbeeldingsresultaat voor lev rotterdam


Idioten houden huis in het Vroesenpark Idioten houden huis in het Vroesenpark Reviewed by Frank on 15:50 Rating: 5

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.